Home » Werken bij ons » De vrijheid van Forte

De vrijheid van Forte

Bij Forte geven we alle kinderen de beste basis voor de toekomst en laten we kinderen een leven lang groeien. Dat is onze ambitie. Hoe we dat doen? Dat is mede aan jou! Wij geloven in de kennis en kunde van al onze collega’s en dat iedereen op zijn eigen manier de kinderen en Forte laat groeien. Bij Forte vinden we dat groeien het beste in vrijheid gaat. Vrijheid om jezelf te zijn, je talenten te ontwikkelen en te benutten en op je eigen manier te werken aan onze gezamenlijke ambitie.

“Groeien gaat het beste in vrijheid”

De vrijheid van ontwikkelen zoals jij wil

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen. Daarom bieden wij je niet alleen de standaard trainingen aan, maar een compleet en gevarieerd groeiaanbod om jezelf te blijven ontwikkelen. De keuze is aan jou.

Naast trainingen en opleidingen willen we ook jouw eigen talenten laten groeien. Bij Forte krijg je daarom de vrijheid om je talenten maximaal te benutten en ook aan de anderen te laten zien.  

De vrijheid van dicht bij huis werken

Met ruim 60 locaties in Noord-Holland is er altijd een gezellige vestiging bij jou in de buurt. Van Heerhugowaard tot Castricum, van Beemster tot Bergen. Al onze locaties zijn te bereiken met het openbaar vervoer, de auto, maar ook gewoon met de fiets. Dicht bij huis werken, dat geeft je vrijheid.

De vrijheid van maatschappelijke kinderopvang

Als maatschappelijke kinderopvangorganisatie streven wij geen winst na. Dit geeft ons de vrijheid om opbrengsten rechtstreeks te gebruiken voor extra scholing, begeleiding van medewerkers, duurzame locatievoorzieningen en in activiteiten voor de kinderen. Onze financiële groei zetten we volledig in voor maatschappelijke groei van onze kinderen, ouders én medewerkers.

De vrijheid van veel plezier in je werk

Niets is fijner dan elke dag blij naar je werk te kunnen gaan. Onze teams bestaan uit professionals, die ook gewoon gezellige collega’s zijn. Die samenwerken en met elkaar plezier hebben belangrijk vinden. Om je bij je start écht welkom te voelen volg je het Forte Onboarding programma en krijg je persoonlijke begeleiding van een buddy. We zorgen ervoor dat je onder uitstekende voorwaarden kunt werken. En bieden daarbij ook nog leuke extra’s, zoals korting op je sportschoolabonnement, een voordelige nieuwe fiets of hulp van een coach als je daar behoefte aan hebt.

De vrijheid van zijn wie je bent

Bij ons mag je zijn wie je bent. Met al je eigenschappen, talenten, interesses en ervaring. Bij Forte stimuleren we kinderen vanaf jonge leeftijd in zichzelf te geloven en versterken hiermee hun zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen. Fouten maken mag, daar leren en groeien we van! En dat geldt ook voor onze medewerkers.

De vrijheid van nieuwsgierigheid

Door nieuwsgierig te zijn zorgen we ervoor dat we blijven leren en groeien. We denken graag buiten de vaste kaders en geven je de vrijheid om te zoeken naar wat het beste is voor de kinderen.

De vrijheid van spelen

We dagen kinderen uit om ervaringen op te doen door op avontuur te gaan. En met storytelling en gamification brengen onze pedagogisch medewerkers onderwerpen via verhalen en real life games tot leven. We brengen spelen daarmee naar een next level. Voel je vrij om mee te spelen!

Kom jij bij Forte werken?

De vrijheid van Forte Kinderopvang kun je op veel manieren ervaren. Spreekt de vrijheid van Forte jou aan? En ben jij nieuwsgierig naar het werken als pedagogisch medewerker of een andere carrièrekans bij Forte Kinderopvang? Neem dan contact met ons op via WhatsApp, e-mail of telefoon, dan praten we graag met je verder!

× Chat met onze recruiters