Home » Werken bij ons » Onze aantrekkelijke extra’s

Onze aantrekkelijke extra’s

Elke dag blij naar je werk en met je collega’s en kinderen plezier maken. Dat is de vrijheid van Forte. Bij ons profiteer je van ons Take Care Feel Good programma. Een programma boordevol voordelen en gezelligheid. Speciaal voor jou, om je te ondersteunen bij gezonde keuzes én gezelligheid met collega’s.

“Blij naar je werk en plezier maken. Dat is de vrijheid van Forte!”

Take Care Feel Good

Als je bij Forte werkt, dan profiteer je van ons Take Care Feel Good programma. Een programma boordevol voordelen en gezelligheid. Speciaal voor jou, om je te ondersteunen bij gezonde keuzes én gezelligheid met collega’s.

Zo krijg je een aantrekkelijke vergoeding op je sportabonnement, coaching als je daar behoefte aan hebt of je kunt voordelig een nieuwe fiets aanschaffen. Ook regen en sportschoenen, -kleding en -attributen kun je declareren. Want bewegen en naar buiten op avontuur stimuleren we graag!

Samen maken we het gezellig

We vinden het belangrijk dat we met elkaar fijn samenwerken en plezier hebben in het werk. De vrijheid van veel plezier in je werk! We organiseren meerdere gezellige personeelsfeestjes en bijeenkomsten en zijn er leuke teamuitjes. Wat dacht je van een escaperoom, kookworkshop of steppen door de duinen? Even op een andere manier met elkaar samen zijn.

Aantrekkelijke extra’s

  • Een prachtige werkplek bij dé maatschappelijke kinderopvangorganisatie van Noord-Holland
  • Je ontvangt een aantrekkelijk medewerkerstarief voor de opvang van je eigen kind(eren)
  • Als je blij bent bij Forte en wij met jou, dan heb je bij ons snel vast contract.
  • Je werkt samen volgens een stevige pedagogische visie, met veel nieuwsgierigheid en een groeimindset. Door jou worden kinderen echte toekomstbouwers!
  • Voel je welkom met ons  Forte Onboarding programma en de persoonlijke begeleiding van jouw buddy.
  • Forte laat ook jou groeien! Als pedagogisch medewerker bij Forte Kinderopvang krijg jij hier alle ruimte voor. We  bieden een ruim aanbod van workshops, cursussen en trainingen om jezelf en je talenten te blijven ontwikkelen
  • Wij zijn flexibel en denken graag met je mee; werk en privé moeten beide goed geregeld zijn om je prettig te voelen en goed te functioneren. Dit bespreken we graag!
× Chat met onze recruiters