Home » Over Forte

Over Forte

Bij Forte Kinderopvang zijn kinderen toekomstbouwers. Zij zijn de leiders en veranderaars van de toekomst. Hierbij richten we ons op een duurzame wereld en leren de kinderen dat zij hier invloed op hebben. Dat vraagt om een groeimindset en veel nieuwsgierigheid. Zo geven we bij Forte alle kinderen de beste basis voor de toekomst en laten we kinderen een leven lang groeien.

“Bij ons zijn kinderen toekomstbouwers”

Bij Forte geven we alle kinderen de beste basis voor de toekomst en laten we kinderen een leven lang groeien. Dat is onze ambitie. Hoe we dat doen? Dat is mede aan jou! Wij geloven in de kennis en kunde van al onze collega’s en dat iedereen op zijn eigen manier de kinderen en Forte laat groeien. Bij Forte vinden we dat groeien het beste in vrijheid gaat. Vrijheid om jezelf te zijn, je talenten te ontwikkelen en te benutten en op je eigen manier te werken aan onze gezamenlijke ambitie.

Gezellige locaties bij jou om de hoek

Forte Kinderopvang verzorgt al sinds 1969 kinderopvang in Noord-Holland, met locaties in Alkmaar, Akersloot, Bergen, De Beemster, Castricum, Egmond, Graft-De Rijp, West-Graftdijk, Heerhugowaard, Heiloo, Schoorl en Stompetoren. Er is altijd wel een bos, strand of mooie groene buitenruimte om de hoek in deze prachtige stukjes Noord-Holland.

Met ruim 60 gezellige locaties is er altijd een Forte vestiging bij jou in de buurt. Die goed te bereiken zijn met het openbaar vervoer, de auto, maar ook gewoon met de fiets. Dicht bij huis werken, dat geeft je vrijheid.

Als je bij Forte komt werken, krijg je er 400 gezellige een betrokken collega’s bij. We vangen wekelijks bijna 3.000 kinderen op binnen onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang (BSO) en peuteropvang.

Onze waarden: veilig, welkom, groei en lef

Wij bieden niet alleen kinderen een veilige omgeving om in op te groeien. We vinden het belangrijk dat jij kan werken in een omgeving waarin je mag zijn wie je bent. Met al je eigenschappen, talenten, interesses en ervaring. En fouten maken mag, daar leren en groeien we van!

Niets is fijner dan elke dag blij naar je werk te kunnen gaan. Onze teams bestaan uit professionals, die ook gewoon gezellige collega’s zijn. Die samenwerken en met elkaar plezier hebben belangrijk vinden. Om je écht welkom te voelen volg je het Forte Onboarding programma en krijg je persoonlijke begeleiding van jouw eigen buddy. We zorgen ervoor dat je onder uitstekende voorwaarden kunt werken. En bieden daarbij bovendien nog leuke extra’s. Voel je welkom bij Forte!

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen. Daarom bieden wij niet alleen de standaard trainingen aan, maar een compleet en gevarieerd groeiaanbod om jezelf te blijven ontwikkelen. De keuze is aan jou. Naast trainingen en opleidingen willen we ook jouw eigen talenten laten groeien. Bij Forte krijg je daarom de vrijheid om je talenten maximaal te benutten en aan anderen te laten zien.

We kijken verder dan onze neus lang is. Door nieuwsgierig te zijn zorgen we ervoor dat we blijven leren en groeien. We denken graag buiten de vaste kaders en geven je de vrijheid om te zoeken naar wat het beste is voor de kinderen. Bij ons mag je volop meedenken en lef tonen om de juiste stappen te zetten.

Kom jij bij Forte werken?

De vrijheid van Forte Kinderopvang kun je op veel manieren ervaren. Spreekt de vrijheid van Forte jou aan? En ben jij nieuwsgierig naar het werken als pedagogisch medewerker of een andere carrièrekans bij Forte Kinderopvang? Neem dan contact met ons op via WhatsApp of telefoon (06 – 30 93 96 42), of e-mail (werken@fortekinderopvang.nl), dan praten we graag met je verder!

× Chat met onze recruiters