Home » Werken bij ons » Opleidingen

De vrijheid van ontwikkelen zoals jij wil

Wij vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt zich te ontwikkelen. Daarom bieden wij je niet alleen de standaard trainingen en opleidingen aan, maar een compleet en gevarieerd groeiaanbod om jezelf te blijven ontwikkelen. De keuze is aan jou.

“Groeien gaat het beste in vrijheid”

opleidingen

Groeiaanbod

Bij Forte kun je jaarlijks uit veel verschillende webinars, workshops, opleidingen en trainingen kiezen. Ze geven je meer verdieping in je vak als pedagogisch medewerker. Zo kun je meer kennis opdoen over bijvoorbeeld avontuurlijk spelen, groeimindset, gebaren in de kinderopvang, omgaan met opvallend gedrag, communiceren met ouders, baby- en peutermassage en yoga, inzicht in het kinderbrein en zo meer.

Talenten benutten en laten zien

Naast trainingen en opleidingen willen we ook jouw eigen talenten laten groeien. Bij Forte krijg je daarom de vrijheid om je talenten maximaal te benutten en ook aan de anderen te laten zien. Er is ook ruimte om zelf opleidingen aan te vragen. Hier kun je een (gedeeltelijke) vergoeding voor krijgen.

Standaard trainingen en opleidingen

Een aantal trainingen is vanuit de wet IKK en Forte verplicht om te volgen. Deze zijn belangrijk voor de basis van jouw vakgebied. Zo volg je bij Forte altijd de ‘Welkom bij Forte’ dagen, een training over onze pedagogische visie, meldcode en klantgericht werken. Ook de jaarlijkse BHV of kinder-ehbo training horen hierbij.

Vanuit de wet IKK volg je specifieke scholing als je werkt met 0-1-jarigen (babyopvang). En er is een Taaleis Nederlands.

× Chat met onze recruiters