Home » Werken bij ons » Onze pedagogische visie

Onze pedagogische visie

Bij Forte zijn (emotionele) veiligheid en geborgenheid de basis van waaruit elk kind kan groeien en zichzelf kan ontwikkelen. Als pedagogisch medewerker kijk je daarbij gericht naar de signalen en behoeften van elk kind. Naast een veilige en welkome plek bieden, helpen wij met onze sterke pedagogische visie kinderen ook verder in hun ontwikkeling. Bij Forte geven we alle kinderen de beste basis voor de toekomst.

“Bij ons zijn kinderen toekomstbouwers”

Kinderen zijn toekomstbouwers

Bij Forte zijn kinderen toekomstbouwers: zij zijn de leiders en veranderaars van de toekomst. Hierbij richten we ons op een duurzame wereld en leren de kinderen dat zij hier invloed op hebben. Dat vraagt om een groeimindset en veel nieuwsgierigheid. Zo laten we kinderen een leven lang groeien.

Benieuwd naar onze pedagogische visie? De belangrijkste onderdelen hebben we compact samengebracht tot één pagina. Zo zie je in één oogopslag welke pedagogische aspecten bij Forte in de opvang terugkomen en waarom dit zo belangrijk is voor kinderen.

Pedagogische visie

Ons STER-kompas

Met ons unieke STER-kompas (Samen, Talent, Ervaren en Ruimte) breng jij onze pedagogische visie in de praktijk. Het STER-kompas geeft richting aan jouw pedagogisch handelen.

Forte STER waarden staan voor:

  • Samen: wereld verkennen, storytelling en samenwerken
  • Talent: 21e eeuwse vaardigheden, groeimindset en nieuwsgierigheid
  • Ervaren: spelend ontwikkelen, avontuurlijk spelen en echte materialen
  • Ruimte: rijke leeromgeving, natuurbeleving en deel uitmaken van de wereld
pedagogische visie
× Chat met onze recruiters