Home » Werken bij ons » Maatschappelijke kinderopvang

De vrijheid van maatschappelijke kinderopvang

Stichting Forte Kinderopvang is een maatschappelijke kinderopvang. Ons doel is kinderopvang bieden aan álle kinderen. We vinden dat elk kind de beste kansen moet krijgen, zonder te letten op de financiële situatie van hun ouders.

“Elk kind moet de beste kansen krijgen”

maatschappelijke kinderopvang

Maatschappelijke kinderopvang

Dit betekent ook dat wij geen winstoogmerk hebben. Alle opbrengsten die er worden gemaakt vloeien terug in de organisatie in het voordeel van kinderen en medewerkers. Zoals voor extra scholing en begeleiding van medewerkers, goede binnen – en buitenruimtes, materialen en activiteiten voor kinderen. Zo maken we kwalitatieve opvang, maar ook innovatie mogelijk.

We werken graag samen met scholen, gemeentes, verzorgingstehuizen, kinderboerderijen, sportclubs en andere lokale bedrijven en instellingen. Samen maken we ons sterk om de kansen van alle kinderen te vergroten.

Onze opvang richt zich op een duurzame wereld en leren de kinderen dat zij hier invloed op hebben. We zetten ons daarbij in voor inclusiviteit en kansengelijkheid voor kinderen én medewerkers: iedereen hoort erbij. Zo geven we bij Forte de beste basis voor de toekomst en laten we kinderen een leven lang groeien!

× Chat met onze recruiters