Home » Werken bij ons » Werken en leren

De vrijheid van werken en leren

Geef jij kinderen graag de beste basis voor de toekomst? Ben je nieuwsgierig, betrokken en sociaal? Dan is werken in de kinderopvang echt iets voor jou! We hebben leerzame, avontuurlijke en gezellige locaties om het vak te leren. Forte Kinderopvang is een erkend leerbedrijf. Bij ons kun je leren en werken fijn combineren.

“Bij ons kun je leren en werken fijn combineren”

BBL leer- en werktraject

Een BBL opleiding geeft jou de kans om volop te leren in de praktijk. In een periode van 14 maanden tijd behaal jij je mbo- 3 of 4 diploma en mag je werken als (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker. En niet onbelangrijk: Forte betaalt de opleiding én jouw salaris! Een unieke kans om direct aan de slag te kunnen in de kinderopvang. Meer weten?

Op dit moment is onze BBL-klas gevuld. Wil je op de hoogte blijven wanneer er een nieuwe klas start? Laat het ons weten via werken@fortekinderopvang.nl.

Stages

Een stage is de beste manier om kennis te maken met de praktijk. We bieden scholieren en studenten een leerzame, avontuurlijke en gezellige plek om alle vormen van opvang te ervaren. Forte is een erkend leerbedrijf. Ieder jaar leiden we meer dan 40 stagiaires op.

Met een stage bij Forte ontwikkel je jezelf tot een waardevolle medewerker in de kinderopvang. Ben jij nieuwsgierig, betrokken en sociaal? En geef jij kinderen graag de beste basis voor de toekomst? Dan hebben wij een stageplek voor jou! Als je bij ons komt stagelopen, dan maak je onderdeel uit van een gezellig team aan collega’s. Je wordt betrokken bij teamuitjes, personeelsfeesten en de organisatie. Je stagetijd gaat in overleg, we houden rekening met je eventuele bijbaan.

We hebben een uitgebreid stage-aanbod voor leerlingen en studenten van uiteenlopende scholen, opleidingen, studies en niveaus. Van snuffelstages en reguliere stageplekken tot afstudeerprojecten. Meer weten?  Kom met ons in gesprek! Mail naar werken@fortekinderopvang.nl.

Bijbaan als pedagogisch medewerker naast je studie?

Afhankelijk van hoe ver je bent in je opleiding kun je bij ons komen werken op de bso of bij het kinderdagverblijf. In zo’n bijbaan als pedagogisch medewerker doe je veel ervaring op. Je werkt met allerlei collega’s samen op verschillende locaties en met kinderen van verschillende leeftijden. Je gaat aan de slag als volwaardig medewerker en krijgt dus ook veel verantwoordelijkheid.

Om als student in de kinderopvang te mogen werken, heb je minimaal 50% van een van de volgende studies afgerond en/of een overgangsbewijs naar het laatste leerjaar: pedagogiek, pedagogische academie, social work (profiel jeugd), docentenopleiding voorgezet- of beroepsonderwijs, docentrichting kunstzinnig vormende opleiding, HBO sport en bewegen of bewegingseducatie. Check hier of je diploma geschikt is.

× Chat met onze recruiters