LEON – BSO 7+

Wij kunnen je wel vertellen wat de vrijheid van Forte is, maar we laten dat nog liever over aan onze collega’s. Zij vertellen graag op welke manier zij de vrijheid van Forte ervaren!

“Vrijheid om eigen ideeën aan te dragen”

forte collega's

Leon (BSO 7+)
Vrijheid om eigen ideeën aan te dragen

“Ik krijg veel vrijheid om nieuwe projecten of ideeën aan te dragen. Zo heb ik een idee voor een “Sportroulette” geïntroduceerd en mocht ik dit zelf uitrollen. Ook vind ik de vrijheid die je krijgt om de uren voor administratieve taken flexibel in te zetten, heel erg prettig.

Het werken met kinderen in combinatie met het sportieve karakter van onze BSO, die bij een sportvereniging ligt, ligt mij heel goed. Zo maken we op zomerdagen zeepbanen waar de kids met zwembanden over konden. Dat was echt zo’n loltrappen met elkaar, spelen, plezier maken!

Ik vind het ook belangrijk om aan teambuilding te doen. En ook daar krijgen we alle vrijheid voor, waardoor ons team nog hechter is geworden. Ik werk op mijn locatie samen met een vriend van mij die ik heb leren kennen tijdens onze sportopleiding. Hoe leuk dat we het plezier in ons werk samen kunnen delen!”

Contact

Heb je vragen over werken bij Forte? Wij denken graag met je mee en helpen je verder! Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook WhatsAppen of bellen (06 – 30 93 96 42) of mailen (werken@fortekinderopvang.nl) om verder te praten.

Ben je enthousiast geworden over Forte maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen.

× Chat met onze recruiters