Home » Werken bij ons » Forte collega’s vertellen » Iris – KDV De Wielewaal

Iris – KDV De wielewaal

Wij kunnen je wel vertellen wat de vrijheid van Forte is, maar we laten dat nog liever over aan onze collega’s. Zij vertellen graag op welke manier zij de vrijheid van Forte ervaren!

“Je nieuwsgierigheid wordt echt geprikkeld!”

forte collega's

Iris (Kinderdagverblijf De Wielewaal) :
Je nieuwsgierigheid wordt echt geprikkeld!

“Ik vind Forte een fijne organisatie om voor te werken! Je kunt jezelf door ontwikkelen door de trainingen, webinars en cursussen die aangeboden worden. En heb je zelf wensen, dan staat Forte daarvoor open. Zo vond ikzelf het interessant om interne audits te doen en heb ik me hiervoor laten scholen. Ook geef ik zelf trainingen aan nieuwe medewerkers en begeleid ik stagiaires. Ik ontwikkel me elke dag weer. Hierdoor word je nieuwsgierigheid echt geprikkeld!

Ik werk echt elke dag met plezier bij Forte Kinderopvang. Ik geniet van alle ontwikkelingen die de kinderen mee maken: de eerste keer omrollen van een baby, de eerste stapjes van een kindje en kindjes die zindelijk worden. Maar ook de gesprekjes en blije gezichtjes van de kinderen, dat maakt mijn werk zó leuk!”

Contact

Heb je vragen over werken bij Forte? Wij denken graag met je mee en helpen je verder! Vul je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons ook WhatsAppen of bellen (06 – 30 93 96 42) of mailen (werken@fortekinderopvang.nl) om verder te praten.

Ben je enthousiast geworden over Forte maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen.

× Chat met onze recruiters