Home » Werken bij ons » Forte collega’s vertellen » Iris – BSO De Puikman

Iris – BSO De Puikman

Wij kunnen je wel vertellen wat de vrijheid van Forte is, maar we laten dat nog liever over aan onze collega’s. Zij vertellen graag op welke manier zij de vrijheid van Forte ervaren!

“Elke dag weer de vrijheid om nieuwe dingen te ontdekken”

Iris Groot

Vrijheid om nieuwe dingen te ontdekken

“Als iemand mij 10 jaar geleden tijdens mijn hbo-studie had gezegd dat ik in de kinderopvang zou gaan werken, had ik diegene toch een beetje gek aangekeken. Maar een vriendin wist zeker dat ik het naar mijn zin zou krijgen bij Forte. En dat klopte helemaal!

Ik kon terecht op een sportieve BSO waar ik mijn sportpassie helemaal in kwijt kan. Ik volgde buiten Forte om een training om sportles te kunnen geven. En Forte heeft deze betaald. Omdat ze vonden dat deze training aan mijn eigen ontwikkeling bijdroeg, maar ook aan die van de BSO kinderen! Inmiddels heb ik via Forte ook mijn VVE-certificaat gehaald, ben ik intern trainer en heb ik de hbo-master ‘Pedagogiek | Leren en Innoveren’ afgerond.”

“Ik vind het heel leuk om samen met de kinderen nieuwe dingen te ontdekken. En ook daarvoor zit je bij een innovatieve organisatie als Forte heel goed! We maken veel gebruik van de 3D printer en we gaan op onze sandboards van het klimduin af!

Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Op de fiets, want ik woon en werk in dezelfde plaats, ideaal! Ik voel me op mijn plek bij Forte: je wordt als medewerker gezien, je wensen en talenten worden serieus genomen!”

Contact

Heb je vragen over werken bij Forte? Wij denken graag met je mee en helpen je verder! Je kunt ons WhatsAppen, bellen (06 – 30 93 96 42) of mailen (werken@fortekinderopvang.nl) om verder te praten.

Ben je enthousiast geworden over Forte maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan kun je ook een open sollicitatie versturen.

× Chat met onze recruiters