Home » Werken bij ons » BBL leer- en werktraject

BBL leer- en werktraject

Hoe ziet ons BBL leer- en werktraject eruit? Een BBL opleiding geeft jou de kans om volop te leren in de praktijk. In een periode van 14 maanden tijd behaal jij je mbo-3 of 4 diploma en mag je werken als (Gespecialiseerd) Pedagogisch Medewerker.

Start APRIl 2023 (VOL)

“Bij ons kun je leren en werken fijn combineren”

Pedagogisch Medewerker niveau 3 (en aanvullend 4)

Met ons BBL-traject behaal je al na 14 maanden het diploma mbo-niveau 3, waarmee je 100% inzetbaar bent en een volwaardig salaris verdient. Tijdens het traject ga je één dag per week naar school. Deze theoriedagen vinden plaats op donderdags in onze eigen trainingsruimte in Heiloo. Daarnaast werk je minimaal 17 en maximaal 32 uur per week op een van onze mooie locaties, op de kinderdagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang. Heb je je opleiding behaald en nog zin om verder te leren? Dan kun ervoor kiezen de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 te volgen. Dan duurt de opleiding in totaal twee jaar.

Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 en/of Onderwijsassistent

Heb jij al een diploma op zak voor pedagogisch medewerker of minimaal een mbo-3 diploma? Dan kun je direct starten met de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Deze opleiding duurt in totaal 14 maanden. Je gaat dan één dag per week naar school op donderdags in onze eigen trainingsruimte in Heiloo. Daarnaast werk je minimaal 17 en maximaal 32 uur per week op een van onze mooie locaties, op de kinderdagopvang, peuteropvang of buitenschoolse opvang. Aansluitend kun je ook nog kiezen voor de opleiding Onderwijsassistent. Dan duurt het traject in totaal twee jaar. Hiermee mag je ook in het basisonderwijs aan de slag als onderwijsassistent. Een mooie combinatie voor jou dus!

Wat vragen wij van jou?

We vragen van jou inzet, nieuwsgierigheid en betrokkenheid. Die heb je nodig om de opleiding succesvol te doorlopen, maar ook in het werken met onze kinderen.

Jij houdt je bezig met de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen van 0 t/m 12 jaar. Je zorgt ervoor dat de kinderen zich veilig voelen en moedigt ze aan in hun ontwikkeling. Je gaat actief met de kinderen aan de slag en verzint samen met je collega’s leuke en avontuurlijke activiteiten. Die passen binnen onze pedagogische visie, waarin nieuwsgierigheid, avontuurlijk spelen en een groeimindset heel belangrijk zijn.

× Chat met onze recruiters